Bizonyára Te is feltetted azt a kérdést, hogy vajon mit tartogat a 2022 év. Talán fürkészed az asztrológiai képleteket, a számokat…

Ez az év a számmisztikában 22, ami mesterszám. A teremtés és a mesteri építő száma. És természetesen a hatos szám energiája is jelen van, ami többek közt a családot, harmóniát és kreativitást reprezentálja. 

 

Így a kreatív teremtés hangsúlyossá válik 2022-ben.

 

Az új energiák lehorgonyzását és az új valóságunk megteremtését indítottuk el a decemberi napfordulón, ami átvezetett ebbe az évbe. Ez a meditáció továbbra is sok segítséget tud nyújtani, használhatod bármikor. (Ha még nincs meg, itt megvásárolhatod.)

 

Ahogyan ebben az évben befejezzük a Plútó-Bak ciklust, belépünk a teremtés mesteri fokozatának szellemiségébe. A kereső mesterré válásának folyamatán a Kabbala, az Élet Fája vezet végig.

A Kabbala egy Egyiptomból származó kozmológiai szimbólum, melyet a zsidó miszticizmus, és az ezoterikus kereszténység is átültetett a tanításaiba.

 

Az Élet Fáján, a Kabbalán  a felemelkedés folyamata a magasabb tudatosság tíz átjáróján, a szefirákon keresztül megy végbe. 

Minden egyes szefira olyan, mint egy ház szobája, amelyben felépítjük emberi és isteni tudatunkat.

A Kabbalára egy térképként is tekinthetünk, amely megmutatja, hogyan tapasztaljuk az életet.   

Mindannyian elménk relatív valóságában élünk.

A polaritás mentális erői azt tanítják számunkra, hogy a dolgok azzá válnak, aminek látjuk és hisszük őket.

Te döntöd el, hogy szépet tapasztalsz-e, vagy küszködést. Bölcsen, minden élő iránti szeretettel és tisztelettel élsz vagy áldozat, agresszor és megmentő szerepben.

Választhatunk és megteremthetjük a kívánt valóságunkat az életünk minden területén.

Ehhez segítséget kapunk az isteni szellem és a lélek leáradásán Keter és a többi szefirán keresztül. A mi feladatunk, hogy képesek legyünk teljességében befogadni a Fényt az Élet Fájának minden szefirájába, a csakrákba.

A tudatosságunk fejlődését minden egyes szefirában (energetikai központban) az arkangyalok segítik.

A meditációkból jól ismert Mihály, Gabriel, Rafael és Uriel arkangyalokon túl további 6 arkangyali minőséget tapasztalhatsz meg a gyakorlati munka során: Szandalfon, Kamael, Haniel, Tzadkiel, Ratziel, Tzafkiel és Metatron.

Szandalfon arkangyal horgonyozza le a spirituális fényt és életet önt az anyagba. Ismeri a teremtés misztériumát, és elindítja a Lélek felemelkedését.

Így kiemelkedő szerepe van abban, hogy az idei év új energiáiban lényegesen javítsd az életed minőségét, megteremtsd álmaidat.

Tarts velünk a Kabbala a Gyakorlatban 7 részes online programra, hogy az elméleten túl meditációkkal és gyakorlatokkal segíthesd ezt a folyamatot!