Bányai Edit, kedves csoporttársunk beszámolója nyári útjáról

 

2020 -ban nagyon vártam  Nick, Merkines piramisnál meghirdetett tanfolyamát, de az élet átírta a forgatókönyvet és lépést kellett váltani. Most, – bár nem úgy, ahogy elterveztem anno, – megvalósult.

Sajnos az idén szeptemberi útra (2022) nem tudok menni, mert sok kihívásnak kell megfelelnem a következő hetekben. Szomorú vagyok, de egyben nagyon boldog is, mert a múlt héten voltam Litvániában Druskininkai-ban.

Az idei nyaralásuk, nyolcezer kilométer a skandináv “nyárban”. Számomra négy fontos állomásról szólt. Az első Németországban Eckenförde kisvárosa volt. St. Germain energiája érezhető volt. A második állomás Norvégiában, Nordkapp volt. Az égiek kegyesek voltak hozzánk, +11 fok, éjjel 23.30-kor láthattuk a soha le nem nyugvó Nap ragyogását. A harmadik, Finnországban, Rovaniemi. A Télapóval “beszéltünk” az unokáim érdekében, aki levelet küld majd nekik, a jókívánságával és az intelmeivel. Kíváncsi leszek a reakciójukra, amikor megkapják a Télapó képeslapját.

A negyedik, utunk megkoronázása a litvániai Merkines Piramis volt.

Nem tudom szavakba foglalni, amit ott érezni lehetett. Ez egy csoda hely, ami igaz is, mert angyali jelenés helye volt.

 

Reggel 9 órától este 21 óráig van nyitva a kupola és a kút. A kert nyitott éjjel-nappal mindenki számára. Másnap, korán reggel 6 órakor – otthon 5 óra – a felkelő Nap fényében még erősebben lehetett érezni a hely, Mihály, Gabriel, Illés próféta és a Mindenható energiáját.

A hely története

A város templomában Povilas őrangyala 1990. augusztus 19-én a Merkinė templomban tartott szentmisén tett ígéretét a gyermeknek és családjának egy természetfeletti jel felmutatásával. Ez megerősítette Povilas és szeretteinek hitét, a misztikus esemény helyszínét pedig az isteni kegyelem jele jelölte ki. Másnap éjjel a család tanyáján az emberek égből érkező fényáradatot láttak és egy isteni szépségű alakot. Lelki tanítást kezdett kapni és 15 év elteltével, megkapta a megbízatást, hogy piramist kell építenie. Nagyon sok hasonló gondolkodású ember segítségével készült el a piramist. 2009 tavaszán Povilas azt az információt kapta, hogy a piramist 12,5 méter magas kupolának kell fednie. Az Isteninek ezt a feladatát ősz végére be kellett fejezni. Geodéziai kupolát emeltek a háromoldalú piramis köré.

2015-ben nyílt meg Gábriel arkangyal helye. 2018 tavaszán állították fel Illés próféta szobrát, amely a Mennyei Atya akaratát hirdeti korunk emberei számára, rámutat a lelki útra, atyai szeretettel és gondoskodással kíséri a rajta haladókat.

2018 karácsonyának előestéjén Mihály arkangyal tett látogatást ezen a helyen. Isteni erejével megérintette és életre keltette Szent Mihály szobrát. 

2020 tavaszán megnyíltak a Bűntől Felszabadulás Hegyének ösvényei, kivilágosodott a Remény Fénye. Meredek kőlépcsőn kell felkapaszkodni. A Remény Fényével szembe nézve, léphetünk be a Forrás energiájába a Tudás Kapuján keresztül.

 2022-ben obeliszk épült, csúcsán szimbólumokkal.

 A város – Druskininkai

Tiszta, kulturált, virágos, csodásan szép városka, érdemes körülnézni. A város templomában, ahol a család az égi megerősítést kapta, az a meditációs zene szólt, ami a kupolában. Ha valaki autóval megy, annak többször lehetősége lesz élvezni ezt a csoda helyet. Biciklit lehet bérelni a szállodában, de akkor ajánlatos láthatósági mellényt viselni, mert a körforgalom után az országúton, nincs védett biciklis út, – bár előtte sem nagyon. A Fehérorosz határ közel van és sok kamion a körforgalomnál fordul el, és parkol le. A kupola 25 km távolságban van a szállodától, ami egy reggeli edzésnek is megfelel  biciklivel. Viszont a reggeli fények és az energia mindent kárpótol, még akkor is, ha nem tudsz a kupolába belépni.

 

Út a piramishoz saját kocsival: Budapestről 1100 km-re van a piramis. Kevés az autópálya és főleg a lengyelországi szakaszon számíthatsz sok kamionnal és kétszer egy pályás útszakaszokkal. Tartsd be a sebesség korlátozásokat, mert sok a kamera és a rendőr azonnal bírságol. A legfontosabb, hogy lassulj le, itt az emberek kényelmesek, nem sietnek sehova. Üzemanyagban nincs hiány.

 

Csoda hely, élvezd minden pillanatát, gondolatban ott leszek én is. 

Szeretettel, Bányai Edit

 

Hálásan köszönjük Editnek a beszámolót és csodás képeket!

 

Ha megragadott a hely, kérd a 2022 szeptember 5-10. csoportos látogatás és lelki gyakorlat részleteit emailben: andrea@etherikos.hu

A kurzus témája: A lélek négy aspektusának energetikai emelése és gyógyítása: a test, az akarat, a szív és az elme/lélek gyakorlataival.