Dr. Nicholas Demetry

Holisztikus pszichiáter,

spirituális tanító, szerző, igazság kereső

Ki vagyok én?

Forrás kezdet és vég nélkül

Soha nem változó

Felébredett szív!

Kedvesség, öröm, kacagás

Vagyok, aki vagyok

Áldás, amely beragyogja mosolygó arcát

Önmagát, Önmagáért és Önmagában

Csend nyelve

Nyugalmat beszél, hogy tudjon

Mindent!”

A Lélek doktor

Dr. Nicholas Demetry nemzetközileg ismert holisztikus pszichiáter, tanító, számos könyv szerzője. Munkájában ötvözi a hagyományos és az alternatív gyógyítás módszereit, melyekért távoli helyekre utazott. Tanult ismert és ismeretlen spirituális tanítóktól,  gyógyítóktól és sámánoktól.

Orvosi diplomáját az Emory Orvosi Egyetemen szerezte. Az orvosi képzést követően a Hawaii Egyetemen általános pszichológia és transzkulturális tanulmányokat folytatott. Közben ellátogatott Papua-Új Guineára, ahol megfigyelhette a hagyományos sámángyógyítók munkájának és a modern nyugati gyógyászatnak az együttes létezését.

Hagyományos tanulmányait folytatva a Delphi Egyetemen szerzett diplomát. Tagja a Bölcsesség Egyházának, ahol korábban Ro-hun terápiát és transzperszonális pszichológiát tanított. Az ennegramról Helen Palmernél tanult.

 Dr. Demetry a bölcseleti tanok, többek között a Shabda jóga és az Eckankar elhívatott tanítványa. A holisztikus gyógyítás mélyebb megértésének a vágya 1991-1994 között Dr. Stylianos Atteshlishez vezette (ismertebb nevén Daszkalosz, a ciprusi mágus). Daszkalosznál az ezoterikus kereszténység tanairól (miszticizmusról), a meditációról és a spirituális gyógyító módszerekről tanult Jézus a Krisztus és János Apostol tanításai szerint. Számos egyéni konzultáció keretében kapott személyes tanítást és útmutatást is. A Daszkalosz-szal töltött időszak szeretetélménye, a megszerzett tudása és az igazságkeresés őszinte vágya mélyen áthatja az egész életét és a munkáját (tanításait, tanfolyamait és a könyveit).

Dr. Demetry a Nemzetközi Etherikos Energiagyógyászat és Spirituális Fejlődés Iskola igazgatója (Atlanta, USA). Az iskola színes programot kínál az Egyesült Államokban, valamint Magyarországon és Európaszerte. Dr. Demetry igazgatója a non-profit Spirituális Egészség Intézetének, mely a békét spirituális gyógyítás és oktatás útján támogatja. Alapító tagja továbbá a Holisztikus Gyógyászat Amerikai Bizottságának. Jelenleg magánrendelőt működtet Atlantában.

“Spiritual Healing is a process of the Soul’s inner awakening to its authentic identity as Divine Love because Love, in all its various expressions, is the true healer. For Love to become real it must be awakened from within for it cannot be bought, caught or taught:

it can only be realized”

Ébresztem a lelkedet

Az a célom, hogy segítsek az emberekben felébreszteni az igazi énjüket, hogy szeretetben és békében élhessenek. Napjainkban a Föld egy jelentős, globális átalakuláson megy keresztül. A mindennapok bizonytalanságai, a terrorizmus, a fanatizmus, az apokaliptikus gondolkodás, és a globális gazdasági összeomlás veszélyei beárnyékolják azt az időszakot, ami a belső béke és a megszentelt élet időszaka lehetne. A remény, a hit és az öröm újjáéledéséhez újra ki kell alakítanunk a spirituális békével, a szeretettel és a benső csenddel való mély kapcsolatunkat.
Ekkor a test, az elme és a lélek megújulása megtörténik, és végbe mehet az egyéni és bolygó szintű átalakulást előidéző spirituális gyógyulás!
Minden egyes egyén, aki meggyógyul és felébred, hozzájárul a Föld jövőjének és sorsának megváltoztatásához.
Miénk a választás!

Dr. Demetry megjelent könyvei

 

A Jelenések Könyvének Rejtett Jelentése I.

A Lélek útja a felébredéshez és a megbékéléshez

2018.

The Hidden Code of Revelation II.

The Soul’s Journey to Awakening and Atonement

Jelenleg csak eredeti angol nyelven

Etherikos Press, 2015

A lélek ébredése

A kollektív vallásos filozófiát, az egyéni spirituális tapasztalatokat és a modern pszichológiát ötvözik egybe a szerzők.

Bioenergetic kiadó, 2007

Isteni Párkapcsolat

A szeretet, a hűség és az energetikai egység megteremtése 2012 után

Lux Humana, 2012

Az arkangyalok gyógyító ereje

A görög mitológiából eredő Herkules tizenkét munkája szolgál alapul a személyiségünk fejlődési folyamatához.

Bioenergetic kiadó, 2006