Felemelkedés alkímiája a kiteljesedéshez

Dr. Nicholas Demetry vezetésével

A szabadság megteremtése a belső fény, semlegesség

és béke felébresztésével

 

Gyakorlati szeminárium, online

 

ÉRDEKEL

Az élet új paradigmája

A világ jelentős változási folyamatban van jelenleg, amit minden nap élünk, érzékelünk. A mostani időkben nagyon sok polaritás és konfliktus tapasztalható, ami komoly kihívás elé állít.

Az asztrológiában a Plútó jelenlegi mozgása a Bakban rávilágít arra, hogy sürgősen változtatnunk kell azon, ahogyan a társadalomban éljük életünket.

Hasonló történelmi folyamat ment végbe 1762-1777 években, ami jelentős változást eredményezett a társadalmi és intézményes rendszerekben.

Ebben az időszakban élt Szent Germain és szolgálta az emberiséget a spirituális szabadság és átalakulás, valamint az élet spirituális törvényszerűségein alapuló demokratikus kormányzás elveivel. Szükséges eszköznek tartotta a személyes felelősségvállalást és az egyéni belső átalakulást ahhoz, hogy jobb szociális feltételeket lehessen létrehozni az egyén számára.

A jelenlegi, 2008-2023 között tartó Plútó-Bak ciklus azzal a kihívással szembesít, hogy az élet egy új paradigmáját fogadjuk el.

Ez az új élet az egyéni integritásra és együttműködésre épül, valamint a spirituális vezetés befogadására, amit az isteni intelligenciánk mutat számunkra.

Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?

Az útmutatások és transzformáció szellemisége, melyeket Saint Germain hozott az emberiségnek, ma is pont annyira alkalmazható, mint abban az időben.

A kihívásnak egy dinamikus folyamaton keresztül tudunk eleget tenni, amit Saint Germain titkos tanításaiban írt le.

Ez a folyamat:

Felemelkedés és teremtés alkímiája

Mely során megtanulhatod a személyiségedből és az egos tudatból eredő személyes kínlódást és konfliktusokat átfordítani és felemelni.

Valamint a rugalmasságot, alkalmazkodó képességet és belső fényedet fejleszteni, hogy a mostani veszedelmes időket, egy ösvényt létrehozva sikeresen átéld és kiteljesedj.

Mire számíthasz a 7 modulból álló programban?

 

Ebben a program komplex tudást kaphatsz, mely során Dr. Demetry különleges módon számos elemet integrál. Különböző  technikákat és pszicho-spirituális praktikákat sajátíthatsz el, melyek birtokában több tudatossággal, pontosan fogsz navigálni az életedben azért, hogy ne csak élj, hanem kiteljesedj!

Tisztító és gyógyító gyakorlatokat ismersz meg a belső és külső béke létrehozásához, és fenntartásához.

Meditációs gyakorlatokat végzel a mélyebb kreatív energiák és a kozmikus tudatosság felébresztéséhez.

Megérted hogyan alkalmazd a polaritás törvényszerűségét sikeresen, valamint az élet törvényszerűségeit, melyek a felemelkedett mesterek tanításai által jutottak el hozzánk.

Megismered a számok rejtett jelentését és azt, hogyan hatnak az életedre. Megtanulod alkalmazni a számok törvényszerűségeit azért, hogy személyes konfliktusaidban semleges utat tudj kialakítani.

Megtapasztalod és megérted a skalár hullámok erejét, így képes leszel kristálytiszta szándékot megfogalmazni a teremtéshez.

Felfedezed a kvantumfizika, szakrális geometria, hangok és fények tudományos elveit, hogy a vízszintes és függőleges tudatosságot, valamint a multidimenzionális természetedet felerősítsd.

Hogyan tudsz részt venni?

 

Mikor?

A program 7 alkalomból áll,  egyenként 3 óra időtartamban, melyek szombat délutánonként lesznek online, Zoom program segítségével megrendezve. Mint minden alkalommal, magyar tolmácsolás lesz.

Kezdés: 2021. január 16.

További alkalmak: hetente, szombaton. Utolsó találkozó február. 27.

A program során rengeteg tudást kapsz és több meditációs gyakorlat is lesz egy-egy alkalommal, ezért a legjobb eredményhez a heti gyakoriság a legoptimálisabb.

 

Mi van benne?

R

Részvétel a 7 x 3 órás online interaktív szemináriumon

R

Kérdezési lehetőség

R

Magyar tolmácsolás

Letölthető meditációk mp3-ban, hogy bármikor továbbépítsd a tudásodat és a fényedet

Extra bónusz: 7 napig visszanézhető videó felvétel, ha az elmélyítéshez szeretnél egy-egy pici részt felidézni.

A részvétel díja   89.000 Ft  (alanyi mentes)

 

További könnyítés: fizetheted 3 könnyű részletben (3 x 31.000 Ft)

A szuper koránkelő kedvezmény csak december 30-ig érvényes.  Utána is lehet jelentkezni, de a részvétel díja a teljes összeg lesz. 

Amennyiben a részletfizetést választod, az első részlet a jelentkezéskor fizetendő átutalással, a második részlet 2021. január 20-án, a harmadik rész február 17-n esedékes. Erről majd időben kapsz tájékoztatást.

Jelentkezési és fizetési határidő 2021. január 14.

Válaszd ki melyik megoldást szeretnéd. A sárga gombra kattintva tudsz jelentkezni, ami a regisztrációs és fizetési oldalra vezet. Fizetni átutalással lehet. Amint beérkezik a pénz a számlánkra visszaigazoljuk a jelentkezést.

Ha külföldről jelentkezel és euróban szeretnél fizetni (bankkártyával, utalással vagy PayPallal) kérlek írj az andrea@etherikos.hu címre, hogy egyeztessük a részleteket.

Dr. Nicholas Demetry

A szemináriumot vezeti

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, spirituális tanító, szerző.

Az orvosi és pszichiáteri képzést követően világszerte folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daszkalosznak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry megalapította a Nemzetközi Etherikos Iskolát melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján. Az Etherikos Iskola keretében Magyarországon több mint 20 éve számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.

A modulok fő témái

Ezt a programot Dr. Nick úgy állította össze, hogy megtaláld benne a számodra legfontosabb aspektusokat, fejlődj és közelebb kerülj a szíved tiszta szeretetéhez. Akkor is, ha még most ismerkedsz a tanításaival és abban az esetben is, ha már több éve tanulsz a szemináriumain és rendszeresen meditálsz.

 

1. Bevezetés

2. Én vagy mások: Az egyensúly felfedezése önmagam és mások szeretetében és támogatásában.

3. Ragaszkodás vagy elengedés:  Az egyensúly megtalálása a materiális, fizikai javak birtoklása és aközött, amire valóban szükség van a boldog és biztonságos élethez.

4. Kicsi én vagy ÉN. Feladatok és jelen személyiség vagy magasabb célok mellett való elköteleződés és spirituális fejlődés.

5. Egyén vagy közösség. Kreativitás és önkifejezés vagy közösségi szolgálat

6. Munka vagy kiteljesedés. Erőfeszítés a munkában és ezáltal való fejlődés vagy az öröm, élvezet és boldogság abban, amit csinálsz.

Navigálj az életedben pontosabban, nagyobb tudatossággal, azért, hogy ne csak túlélj, hanem kiteljesedj!

Sajátíts el hozzá új modern technikákat és pszicho-spirituális praktikákat.

Jelentkezz most még szuper kedvezményesen erre az egydüálló gyakorlati szemináriumra!

Dr. Nicholas Demerty |Etherikos Nemzetközi Iskola – Magyarország

Etherikos.hu © 2020 Minden jog fenntartva