Dr. Nicholas Demetry

Tér Tisztítása és energetizálása

 

2023. június 10-11.

személyes 2 napos szeminárium

 

Ezt nem hagyom ki!

A külső tér erőteljes hatással van testünkre-lelkünkre, így a közvetlen tér, az otthonunk is. Tudatosan fejleszted magad, ezért elengedhetetlen, hogy otthonodat rendszeresen tisztítsd energetikailag, a fizikai takarításon túl.  

Tértisztítást már talán Te is végeztél az otthonodban valamilyen módon. Ez azonban csak az első lépés. Céljaidat, fejlődésedet és életed minden aspektusát segítheted a tiszta, támogató energetikai tér tudatos kialakításával és építésével, kívül-belül.

Mindezt részletesen megtanulhatod Dr. Nick legújabb tanfolyamán személyesen, hogy energetikailag támogató otthont teremts. 

Tarts velünk!

Minden szobának és a szobánkban lévő minden egyes tárgynak van egy energetikai lenyomata. Ezek közül bizonyos energiák támogatják az életed következő szakaszát, mások pedig nem.

A lomok,  az elavult, nem-szeretem holmik, a fiók mélyén felejtett cuccok megrekeszthetik az energiát. Érdemes megszabadulni a nem tiszta energiájú cuccoktól és minden egyébtől, amik nem visznek előre. Sőt, az általunk kevéssé látható átsuhanó szellemeket is jobb, ha kitessékeljük.

Ez a tanfolyam azonban nem csak arról szól, hogy zsályával füstöld körbe a lakásodat, mert az pusztán felszínes tisztítás.

Itt egy nagyon mélyreható folyamatot végzünk.

Nem csak a lakás terének tisztításáról van szó, hanem a belső tér tisztításáról is. Hiszen a belső terünk hozta létre a külső terünket. Ráadásul a megteremtett külső tér visszahat a belső terünkre, a pszichére, mint egy örök folyamat.  

Miután készen vagy a tisztítással jöhetnek a színek, formák, tárgyak és a szellemi- angyali erők, amelyekkel az otthonod támogató rezgését építheted.

Tanuld meg Dr. Nicktől a részleteket hogyan csináld!

Fizikai tér tisztítása és tudatos energetizálása

gyakorlati szeminárium

 

Tisztítsd meg otthonod energiáját és horgonyozd le a következő időszakot támogató magasabb energiákat.

június 10 és 11.

Mire számíthatsz a 2 teljes napos szeminárium során?

A tanfolyamon megalapozod a többrétű tértisztítás és energetikai hangolás módszereit, amihez gyakorlati eszközöket kapsz. 

 

 

1. Személyes tér tisztítása

A belső tér megtisztításával elérheted a kívánt változást, de sokkal gyorsabb lesz, ha egyidejűleg tisztítod a külső teret is.

 

2. Kollektív takarítás

A külső tér megtisztítása azoktól az entitásoktól és energiáktól, amelyek az otthoni teredben laknak, saját magad, a múlt vagy az ősök különböző aspektusaival való rezonancia alapján.

3. Tér energetikai karbantartása és hangolása

Elsajátítod, mit tegyél, hogy otthonod tere egyedi szinten tiszta maradjon és hogyan emeld az energiáját színekkel, őselemekkel, szakrális geometriával és különböző tárgyakkal.

 

Hogyan tudsz részt venni?

 

Mikor?

2023. június 10 és 11. (szombat-vasárnap)

10:00-18:00 óra között, több szünettel

A program során rengeteg tudást kapsz és több meditációs gyakorlat is lesz egy-egy alkalommal,  a legjobb eredmény érdekében.

Mindenkit szeretettel várunk, aki fejlődni szeretne, érdeklődik önmaga testi-lelki gyógyulása iránt, valamint segíteni kívánja mások gyógyulását. Előképzettség, korábbi tanulmányok nem szükségesek a részvételhez, csak nyitott elme és szív.

Hol?

Budapest, Harmónia Palota

(1088 Budapest, Múzeum u. 9.)

 

R

Magyar tolmácsolás

Letölthető meditációk mp3-ban, hogy bármikor könnyen összhangba rendeződj

A részvétel díja koránkelő kedvezménnyel  60.000 Ft, ha május 22-ig jelentkezel.

 

A program standard díja 75.000 Ft június 4. jelentkezési hartárideig.

Ha utolsó pillanatban jelentkezel (június 5-től) és még van hely, a díj 80.000 Ft.

A díj alanyi mentes.

 

EGY ÖSSZEGBEN

átutalással

75.000 Ft

(alanyi adómentes)

Egy összegben fizetem egyszerűen utalással

KÉT RÉSZLETBEN

50% utalás + 50% készpénz a helyszínen

75.000 Ft

(alanyi adómentes)

Két részben fizetem 37.500 Ft előre utalással

Jelentkezési és fizetési határidő 2023. június 4.

Válaszd ki melyik megoldást szeretnéd. A sárga gombra kattintva tudsz jelentkezni, ami a regisztrációs oldalra vezet. Jelentkezés után díjbekérőt kapsz, amit átutalással rendezhetsz. A pénz beérkezésével válik véglegessé a jelentkezésed. A számlát szintén emailben kapod meg.

Figyelem! Június 4 után lemondás esetén a részvételi díj 75%-t térítjük vissza.

 

Kérdés esetén légy szíves írj az andrea@etherikos.hu címre.

Dr. Nicholas Demetry

A szemináriumot vezeti

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, spirituális tanító, szerző.

Az orvosi és pszichiáteri képzést követően világszerte folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daszkalosznak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry megalapította a Nemzetközi Etherikos Iskolát melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján. Az Etherikos Iskola keretében Magyarországon több mint 20 éve számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.

Ezt tapasztalták a korábbi programok résztvevői

“Köszönöm szépen ezt a csodálatos utazást, a meditációkat, sok-sok információt és a remek szervezést! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon hálás vagyok az egész folyamatért. ❤️

“Azt tapasztalom, hogy minden egyes kurzus valóban felemel és óriási belső erőt ad a tovább lépéshez.”

“Drága Nick, végtelenül hálás vagyok a tanításaidért, újjászülettem. Nagyon magas energiaszinten voltam a program során, amit igyekszem fenntartani. A meditációk segítettek a tisztulásban éssikerült magam gyógyítani. Csodálatos! Szeretettel, E.

Haladj az életed áramlatával a legkönnyebben a változások során! Hozd összhangba vágyaidat akaratoddal és szíveddel, és hangolódj a magasabb rezgésekre, az új energiákra.

Jelentkezz most!

Dr. Nicholas Demerty |Etherikos Nemzetközi Iskola – Magyarország

Etherikos.hu © 2023 Minden jog fenntartva