Dr. Nicholas Demetry

Az egyéni léleksugár és személyiségsugár felfedezése

 

2023. november 18-19.

személyes 2 napos szeminárium

 

Erre vágyom!

Rohamosan közeledünk a Plútó Vízöntőbe való átlépéséhez, ami újabb kihívások elé állít minket fizikai és szellemi szempontból is.

A nagy életviteli változások során gyakran megújítjuk külsőnket, kapcsolatainkat, ruhatárunkat és átrendezzük otthonunkat is. Most a korszakváltáskor hasonló átrendező feladat vár ránk belsőnkben, a személyes energiamezőben.

Tudatosan fejleszted magad, ezért elengedhetetlen, hogy újra összehangold a Lélek és Személyiség aspektusaidat fizikai, érzelmi és mentális szinten.

Ehhez nyújt segítséget az egyéni Fénysugaraid megismerése.

Fedezd fel Dr. Nick vezetésével, hogy a lelked és a személyiséged mely Sugárral rezonál és az új összhang hogyan támogatja céljaidat az élet minden területén.

 

Tarts velünk!

Az idei év is rengeteg változást hozott munka, kapcsolatok és az élet minden területén. Régi ügyek lezárásával együtt új irányok nyílnak és új célok kerülnek előtérbe.

A lélek és a személyiség a hét Fénysugár egy-egy sugarával rezonál, amelyek meghatározzák az egyéni feladatokat és kihívásokat.

Talán Te is érzed a hívást, hogy felfedezd és egyre inkább kifejezésre juttasd belső igazságodat, valódi fényedet.

A hét Sugár segítségével ráébredhetsz a jelen személyiséged alapvető rezgésére, valamint a lelked egyediségére és arra, hogyan fejeződik ki a mindennapok során.

Asztrológiai aszcendens határozza meg a személyiséged sugarát és életed tanulási kihívásait. A Léleksugár pedig az életfeladatodat, tehetségedet és magasabb céljaidat.

 

Fedezd fel a mindkét Sugaradat Dr. Nick vezetésvel!

A lélek- és személyiségsugaraid felfedezése

gyakorlati szeminárium

 

Tapasztald tudatosan Fénysugaraidat! Amikor kialakítod a sugarak közti kapcsolatokat az egyes energetikai szinteken, akkor könnyedén navigálsz az új korszak energiájában.

 

november 18 és 19.

Mire számíthatsz a 2 teljes napos szeminárium során?

A tanfolyamon vezetett meditációkon, felszabadító légzőgyakorlatokon és konstellációkon keresztül haladunk a felfedező és összehangoló folyamatban arkangyali és mesteri energiák támogatásával.

 

Felfedezés

Asztológiai aszcendensed és konstellációk segítségével felfedezed a jelen személyiséged és lelked sugarát, ráhangolódsz az egyes Sugarak rezgésére.

 

Gyógyulás

Mélyebben megismered a Fénysugarak jellemzőit és gyógyító gyakorlatok során tisztítod finom-energia meződet, fizikai, érzelmi és mentális testedet.

 

Összehangolás

Összhangba hozd a Léleksugaradat, Személyiségsugaradat és energetikai testjeidet, hogy megnyilváníthasd mély belső igazságodat.

 

 

Hogyan tudsz részt venni?

 

Mikor?

2023. november 18 és 19. (szombat-vasárnap)

10:00-18:00 óra között, több szünettel

A program során rengeteg tudást kapsz és több meditációs gyakorlat is lesz egy-egy alkalommal,  a legjobb eredmény érdekében.

Mindenkit szeretettel várunk, aki fejlődni szeretne, érdeklődik önmaga testi-lelki gyógyulása iránt, valamint segíteni kívánja mások gyógyulását. Előképzettség, korábbi tanulmányok nem szükségesek a részvételhez, csak nyitott elme és szív.

Hol?

Budapest, Harmónia Palota

(1088 Budapest, Múzeum u. 9.)

 

R

Magyar tolmácsolás

Letölthető meditációk mp3-ban, hogy bármikor könnyen összhangba rendeződj

A részvétel díja koránkelő kedvezménnyel  65.000 Ft, ha november 8-ig jelentkezel.

 

A program standard díja 75.000 Ft november 14. jelentkezési hartárideig.

Ha utolsó pillanatban jelentkezel (november 15-től) és még van hely, a díj 80.000 Ft.

A díj alanyi mentes.

 

EGY ÖSSZEGBEN

átutalással

75.000 Ft

november 14-ig

(alanyi adómentes)

Egy összegben fizetem egyszerűen utalással

KÉT RÉSZLETBEN

50% utalás + 50% készpénz a helyszínen

75.000 Ft

november 14-ig

(alanyi adómentes)

Két részben fizetem 37.500 Ft előre utalással

Jelentkezési és fizetési határidő 2023. november 14.

Válaszd ki melyik megoldást szeretnéd. A sárga gombra kattintva tudsz jelentkezni, ami a regisztrációs oldalra vezet. Jelentkezés után díjbekérőt kapsz, amit átutalással rendezhetsz. A pénz beérkezésével válik véglegessé a jelentkezésed. A számlát a rendezvény után szintén emailben kapod meg.

Figyelem! November 14. után lemondás esetén a részvételi díj 75%-t térítjük vissza.

 

Kérdés esetén légy szíves írj az andrea@etherikos.hu címre.

Amint felfedezed és megérted a Sugaraid dinamikáját feltárul, hogy mi hoz számodra örömet, beteljesülést és magasabb céltudatosságot.

 

Amint újra-rendezed a Léleksugaradat és a Személyiségsugaradat, akkor tudatosan éled azt, aki valójában vagy és könnyedén teremted meg valóságodat a Vízöntőkor szellemiségében.

Dr. Nicholas Demetry

A szemináriumot vezeti

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, spirituális tanító, szerző.

Az orvosi és pszichiáteri képzést követően világszerte folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daszkalosznak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry megalapította a Nemzetközi Etherikos Iskolát melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján. Az Etherikos Iskola keretében Magyarországon több mint 20 éve számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.

Ezt tapasztalták a korábbi programok résztvevői

“Köszönöm szépen ezt a csodálatos utazást, a meditációkat, sok-sok információt és a remek szervezést! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon hálás vagyok az egész folyamatért. ❤️

“Azt tapasztalom, hogy minden egyes kurzus valóban felemel és óriási belső erőt ad a tovább lépéshez.”

“Drága Nick, végtelenül hálás vagyok a tanításaidért, újjászülettem. Nagyon magas energiaszinten voltam a program során, amit igyekszem fenntartani. A meditációk segítettek a tisztulásban éssikerült magam gyógyítani. Csodálatos! Szeretettel, E.

Haladj az életed áramlatával a legkönnyebben a változások során! Hozd összhangba vágyaidat akaratoddal és szíveddel, és hangolódj a magasabb rezgésekre, az új energiákra.

Jelentkezz most!

Dr. Nicholas Demerty |Etherikos Nemzetközi Iskola – Magyarország

Etherikos.hu © 2023 Minden jog fenntartva