Meditációs este

Dr. Nick Demetryvel

Hangolódj a korszakváltó új energiákra

Március 21-i meditáció és tanítás felvételről

 

IGEN, JÖVÖK!

A 2023 év a nagy kozmikus változás éve.

Ahogyan haladunk az év során, három nagy bolygó asztrológiai jegyet vált, melyek jelentősen befolyásolják a Föld energiáját és az életünket.

Olyan új energetikát hoznak létre, amilyet még soha nem tapasztaltunk, bár sokan tudatosan készülünk rá.

A Plútó 2008 óta tartó Bak ciklusa 2023 során átvált a Vízöntő korszakba, amely elhozza az élet új paradigmáját, amelyhez a Jupiter és Szaturnusz mozgása is hozzájárul.

2023 a numerológiában 7-es évszám.  A 7-es szám szintén erősen spirituális, és a gondolkodás, a keresés és a magasabb kérdések feltevésének évét jelzi.

Ismerd meg milyen energiákat tartogat az év!

 

Egy új világ tárul fel előttünk.

 

 Az elmúlt években, ahogyan tapasztaltuk, a drasztikus változások egyéni és társadalmi szinten is kihívások elé állították az embereket.

Azonban a változás drámája, a bizonytalanság, szorongás és félelmek helyett tudatosan választhatjuk az isteni intelligencia útmutatásait. Haladhatunk az új élet magasabb energiáival és megértéssel, kegyelemmel befogadhatjuk csodáit.

Tarts velünk a meditációs estére és éld át a harmónia és kiteljesedés csodáját!

“Az új élet a spirituális vezetésre, az egyéni integritásra és

a szeretetteli együttműködésre épül.”

 

 A következő időszakban felfedezhetjük egy új énünket és azt is, hogyan maradhatunk hitelesek a világgal való interakcióinkban.

Tarts velünk a meditációs estére és éld át a harmónia és kiteljesedés csodáját!

 

Nyisd meg a szívedet, kapcsolódj össze önmagaddal és az Univerzum magasabb tudatosságával, és fogadd be az új frekvenciákat Dr. Nick vezetésével.

Mire számíthasz a Hangolódj az új energiákra című meditációs estén?

Tanítás

Rövid bevezető tanítás során megismered a sorsunkat meghatározó bolygók mozgásának fontos időszakait, melyek közül március kiemelkedő, valamint energetikai hatásait. Útmutatást kapsz, hogy mire figyelj és hogyan haladj tudatosan az új korszak energiájával.

Meditáció

A vezetett meditáció során belépsz a középpontodba és összekapcsolódsz lelked tiszta fényével az arkangyalok, felemelkedett mesterek és égi segítők jelenlétében. Ráhangolódsz az Univerzum új frekvenciájára és befogadod a gyógyító energiákat.

A meditáció végére megtisztul és összerendeződik az energiameződ fizikai, érzelmi és mentális szinten, harmónikusan emelkedett állapotba kerülsz .

Hogyan tudsz részt venni?

 

Mikor?

 nézd meg a saját idődben felvételről

Mit tartalmaz?

R

Részvétel az online élő meditációs estén Zoomon

R

Magyar tolmácsolás

 

R

Örökös hozzáférés a videófelvételhez, hogy könnyedén felidézd a tanítás részleteit

Bónusz:

Letölthető meditációk mp3-ban, hogy a legnehezebb pillanatokban is könnyen hívd az égi segítőket

Válaszd ki a számodra legjobb fizetési megoldást és jelentkezz most!

BANKKÁRTYÁVAL

 

4.990 Ft

(alanyi adómentes)

Gyorsan, költségek nélkül bankkártyával

UTALÁSSAL

 

4.990 Ft

(alanyi adómentes)

azonnali utalással csak belföldön

Jelentkezési és fizetési határidő az élő részvételhez 2023. március 21. déli 12 óra

Válaszd ki melyik megoldást szeretnéd. A sárga gombra kattintva tudsz jelentkezni, ami a regisztrációs és fizetési oldalra vezet. Fizetni bankkártyával és átutalással lehet. Amint beérkezik a pénz a számlánkra visszaigazoljuk a jelentkezést és megkapod a felvétel elérhetőségét.

Ha külföldről jelentkezel kérlek válaszd a bankkártyás fizetést!

Kérdés esetén légy szíves írj az andrea@etherikos.hu címre.

“Az isteni szeretet gondoskodó jelenléte vezeti az élet fejlődését és az embereket a spiritualitás útján az arkangyalok segítségvel, akik a Szentlélek kreatív építészei.”

Kiknek való a meditációs este?

 

Dr. Nick tanításai és meditációi azoknak valók, akik keresik önmagukat, nagyobb szeretetben, békességben és szabadságban  kívánnak élni.

Vegyél részt bátran, ha még most ismerkedsz Dr. Nick tanításaival és abban az esetben is, ha már több éve tanulsz a szemináriumain és rendszeresen meditálsz!

Az estéken bizton felfedezel valamit, amely által közelebb kerülsz a szíved tiszta szeretetéhez és emelkedsz.

Dr. Nicholas Demetry

A programot vezeti

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, spirituális tanító, szerző.

Az orvosi és pszichiáteri képzést követően világszerte folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daszkalosznak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry megalapította a Nemzetközi Etherikos Iskolát melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján. Az Etherikos Iskola keretében Magyarországon több mint 20 éve számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.

Ezt tapasztalták a korábbi programok résztvevői

“Köszönöm szépen ezt a csodálatos utazást, a meditációkat, sok-sok információt és a remek szervezést! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon hálás vagyok az egész folyamatért. ❤️

“Azt tapasztalom, hogy minden egyes kurzus valóban felemel és óriási belső erőt ad a tovább lépéshez.”

“Drága Nick, végtelenül hálás vagyok a tanításaidért, újjászülettem. Nagyon magas energiaszinten voltam a program során, amit igyekszem fenntartani. A meditációk segítettek a tisztulásban éssikerült magam gyógyítani. Csodálatos! Szeretettel, E.

Navigálj az életedben pontosabban, nagyobb tudatossággal, azért, hogy ne csak túlélj, hanem kiteljesedj!

Dr. Nicholas Demerty |Etherikos Nemzetközi Iskola – Magyarország

Etherikos.hu © 2023 Minden jog fenntartva