Dr. Nicholas Demetry

Bevezetés a biomező- és csakraterápiába

Energia egyensúlyozása és összehangolása

 

Online szeminárium

 

Jelenleg nagyon nagy változások zajlanak a Földön, fizikai és energetikai síkon is. Változik a tudatosság és a tudatunk is változik.  Olyan, mintha egy új tudatossági szintre lépnénk.

Nem is beszélve arról, hogy idén befejeződik a Plútó-Bak ciklus és 2023-ban belépünk a Plútó Vízöntő korszakba, amely során óriási rezgésszint emelkedés fog történni.

A külső energetikai változások erőteljesen hatnak mindanyiunkra.

A változással másfajta problémák kerülnek előtérbe.

Eddig inkább a személyiség ügyei okozták a nehézségeket, de most a külső, kollektív energetikai változások igen fontos tényezők. Az egyensúlytalanságok nagyobb hangsúllyal kerülnek a felszínre, mint korábban.

Ezért a gyógyulási folyamatot és a gyógyulást segítő energetikai munkát is új aspektusból érdemes megközelíteni, amit érdemes elsajátítani.

Ezért tarts velünk a szemináriumra, készülj az új energiák fogadására!

Változik a tudatosság

és a tudatunk is változik.

Biomező- és csakraterápia bevezető szeminárium

 

Az energia egyensúlyozásával és összehangolásával megalapozod új tudatossági szintet.

2022. május 21 és 22.  16-19h, online

A gyógyulás nem más, mint egy kiegyensúlyozó folyamat fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten.

A gyógyulás egyik pillére inkább az öntudatosság gyógyulása, hogy megértsük önmagunkat, érzéseinket és viselkedési mintáinkat. A másik pillér pedig a spirituális gyógyulás, amely segíti az energiamező összerendezését, az egyensúly helyreállítását. 

 

Mire számíthatsz a 2 részes szeminárium során?

Mélyebben megérted az energetikai változás folyamatát, melyben benne vagyunk és tudatosan kezdesz készülni az új energiák befogadására és abban való navigálásra. 

Megismered az emberi biomező komponenseit és energetikai jellemzőit. 

Az új energiákkal összhangban kialakítod önmagadban is az összhangot  elméd, szíved, akaratod és a tested egyensúlyba rendezésével.

Meditációs utazásokban ráhangolódsz az új energiákra és új benyomásokat szerzel.

Gyógyító meditációkban átrendezheted azokat a dolgokat, amelyek már nincsenek összhangban az új, magasabb rezgésű energiákkal, az új tudatossággal.

Arkangyali, mesteri és az univerzum energiáinak segítségével összhangba rendezed a csakrák energetikáját és teljes bioenergia meződet

 

Ez egy önálló program, amelyen mindenkit szeretettel várunk, aki fejlődni szeretne, érdeklődik önmaga testi-lelki gyógyulása, valamint segíteni kívánja mások gyógyulását. Előképzettség, korábbi tanulmányok nem szükségesek a részvételhez, csak nyitott elme és szív.

Hogyan tudsz részt venni?

 

Mikor?

A program 2 alkalomból áll,  egyenként 3 óra időtartamban, melyek szombat délutánonként lesznek online, Zoom program segítségével megrendezve. Mint minden alkalommal magyar tolmácsolás lesz.

2022. május 21 és 22.

délután 16:00-19:00 óra között, rövid szünettel

A program során rengeteg tudást kapsz és több meditációs gyakorlat is lesz egy-egy alkalommal,  a legjobb eredmény érdekében.

Nem tudsz végig részt venni?

Ne aggódj, mindkét alkalomról készül felvétel, így semmiről nem maradsz le, ha más elfoglaltságod miatt nem tudsz végig élőben részt venni!

 

Mi van benne?

R

Részvétel a 2 x 3 órás online interaktív szemináriumon

R

Kérdezési lehetőség

R

Magyar tolmácsolás

Letölthető meditációk mp3-ban, hogy bármikor könnyen összhangba rendeződj

Extra bónusz: június végéig visszanézhető videó felvétel, ha az elmélyítéshez szeretnél egy-egy pici részt felidézni.

A részvétel díja kedvezményesen  27.000 Ft  (alanyi mentes)

 

EGY ÖSSZEGBEN

bankkártyával

27.000 Ft

(alanyi adómentes)

Egy összegben fizetem egyszerűen bankkártyával

EGY ÖSSZEGBEN

utalással

27.000 Ft

(alanyi adómentes)

Egy összegben fizetem utalással most

Kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő 2022. május 19.

Válaszd ki melyik megoldást szeretnéd. A sárga gombra kattintva tudsz jelentkezni, ami a regisztrációs és fizetési oldalra vezet. Fizetni bankkártyával és átutalással lehet. Amint beérkezik a pénz a számlánkra visszaigazoljuk a jelentkezést.

Ha külföldről jelentkezel kérlek válaszd az egy összegű bankkártyás fizetést!

Kérdés esetén légy szíves írj az andrea@etherikos.hu címre.

Dr. Nicholas Demetry

A szemináriumot vezeti

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, spirituális tanító, szerző.

Az orvosi és pszichiáteri képzést követően világszerte folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daszkalosznak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry megalapította a Nemzetközi Etherikos Iskolát melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján. Az Etherikos Iskola keretében Magyarországon több mint 20 éve számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.

Ezt tapasztalták a korábbi programok résztvevői

“Köszönöm szépen ezt a csodálatos utazást, a meditációkat, sok-sok információt és a remek szervezést! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon hálás vagyok az egész folyamatért. ❤️

“Azt tapasztalom, hogy minden egyes kurzus valóban felemel és óriási belső erőt ad a tovább lépéshez.”

“Drága Nick, végtelenül hálás vagyok a tanításaidért, újjászülettem. Nagyon magas energiaszinten voltam a program során, amit igyekszem fenntartani. A meditációk segítettek a tisztulásban éssikerült magam gyógyítani. Csodálatos! Szeretettel, E.

Haladj az életed áramlatával a legkönnyebben a változások során! Hozd összhangba vágyaidat akaratoddal és szíveddel, és hangolódj a magasabb rezgésekre, az új energiákra.

Jelentkezz most!

Dr. Nicholas Demerty |Etherikos Nemzetközi Iskola – Magyarország

Etherikos.hu © 2022 Minden jog fenntartva